Invisalign, de onzichtbare beugel


Geniet elke dag van een stralende lach met Invisalign.

Invisalign, de onzichtbare beugel

Altijd al een mooi, recht gebit willen hebben, maar geen zin in ijzerwerk in de mond? Dan is Invisalign de juiste behandeling voor jou!

Zoals de naam al zegt is Invisalign doorzichtig. Haast niemand zal zien dat je je tanden laat rechtzetten. Met invisalign zijn er geen metalen slotjes of draden en dus ook geen mondirritaties. De aligners zijn comfortabel om te dragen en kunnen worden uitgenomen om te eten en te drinken, maar ook om je tanden te poetsen en te flossen voor een schoon en fris gebit.


Wat is invisalign?

De Invisalign behandeling bestaat uit een reeks van nagenoeg onzichtbare en uitneembare aligners. Deze aligners worden om de 2 weken vervangen door een nieuwe set. Elke aligner is speciaal op maat gemaakt voor jouw gebit. Wanneer je een nieuwe aligner over je tanden klikt, zal je gebit geleidelijk verschuiven naar de gewenste positie. Invisalign, de onzichtbare beugel

Met de unieke ClinCheck® software van Align Technology wordt de behandeling vooraf virtueel in het kleinste detail uitgewerkt. Het computermodel berekent de reeks van bewegingen die je tanden zullen ondergaan. Je ziet vooraf hoe je gebit er op het eind zal uitzien. Vanuit het voorgestelde ClinCheck® model worden je op maat gemaakte, transparante aligners vervaardigt.


Ben je klaar voor een stralende lach die je mooier maakt?

Neem dan contact met ons en wij bespreken graag de mogelijkheden met je.


Neem contact met ons op

De voordelen van Invisalign:

 • Op maat gemaakt
  Je invisalign specialist zal afdrukken van je tanden nemen die gebruikt worden om op maat gemaakte aligners te vervaardigen
 • Efficient
  Zelfs voor je invisalign behandeling klaar is, geniet je van een mooiere lach. Het rechtzetten van je tanden begint vanaf de eerste aligner!
 • Comfortabel
  Invisalign is comformtabel. Er zijn geen metalen slotjes of draden die je mond kunnen irriteren.
 • Doorzichtig
  Invisalign aligners zijn vrijwel onzichtbaar. Haast niemand zal opmerken dat je je tanden laat rechtzetten.
 • Uitneembaar
  Invisalign aligners kunnen uitgenomen worden om te eten, te drinken, je tanden te poetsen of te flossen.
Invisalign