De tandarts


Lolita van den Berg

Lolita van den Berg

Lolita is afgestudeerd aan de ACTA, Universiteit van Amsterdam. Na haar studie is zij werkzaam geweest in verschillende praktijken voor tandheelkunde en heeft zo brede ervaring opgedaan op het gebied van algemene tandheelkunde, de modernste technieken, bewezen inzichten en omgang met uiteenlopende typen patiënten. Voor haar staat naast een gezond gebit, patiëntcomfort dan ook voorop.

“Middels goede voorlichting, helder advies en het duidelijk bespreken van de mogelijkheden, zoek ik samen met u naar het behandelplan dat het beste bij u past.”

Haar vakkennis houdt zij op peil middels cursussen, jaarlijkse bijscholing, regelmatig intercollegiaal overleg en bijhouden van vakliteratuur.

Heeft door de jaren heen ervaring en kennis opgedaan in tandvleesproblemen, wortelkanaalbehandelingen, plastische en gegoten kronen en andere restauraties, en niet-invasieve orthodontie middels “onzichtbare” en uitneembare beugels genaamd Invisalign™.

Lolita is sinds 2010 gevestigd in praktijk Gebitszorg, en is aangesloten bij de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde.
Neem contact met ons op

U kunt bij ons terecht voor de onderstaande behandelingen:

 

KNMT